onsdag 6 maj 2009

Dags att ta itu med saker...

Det är ju så att när solen tittar fram visar sig alla små brister som man kunnat dölja i sämre ljus. Det kan vara allt från omålade trädgårdsmöbler, risiga rabatter, dammiga hörnor eller otrimmade kroppar. Dessvärre finns det väl lite skavanker både här och där i hemmet. En del kan ordnas enkelt, andra kräver mer tid och vissa får man helt enkelt bortse från. Jag har i närmare en vecka nu varit sugen på att prova Mat-Nicklas frukostte. Är ju dessutom svag för iste om sommaren så detta är väl egentligen en variant på det. Det gröna te som låg närmast var Hallon och Physaliste, lovar att berätta imorrn hur det smakade.
Drabbades av shoppingdjävulen idag när sonen var på gitarrkurs. Handlade 3 sorters te och ett halvt kilo lyxigt espressokaffe. Vill ni se prov på utbudet finns det här.

När det gäller mina studier känns det som om det flyter på, men det är bra mycket mer krävande att genomföra diagnoser än jag trodde. Man måste vara så påläst och när man inte gör diagnoserna ofta och ibland inte sett dem förut kräver det en hel del inläsning. Har lärt mig en hel del de sista dagarna iallafall och det tackar man ju inte nej till.

Inga kommentarer: