onsdag 16 september 2009

Effektitv, iallafall nästan.


Vilken dag. Jag som alltid brukar plugga hemma åkte iväg till universitetets bibliotek för att få lite fokus och hitta lite böcker. Det var faktiskt oerhört nyttigt. Jag fick riktigt mycket gjort och har lånat en hel bunt med böcker som ska sorteras in i faktabanken vad det lider. På något konstigt sätt föll en hel del pusselbitar på plats av detta. Men attans så varmt det är i bibliotekets magasin...åtminstone den här årstiden. Vill minnas att vintern är lite kyligare där nere.
Sedan har kvällen bjudit på föräldramöte, intressant och trevligt när man faktiskt tycker att barnens lärare är sympatiska. Kul och allt beröm till dem. Störta problemet med de här mötena är ju att akta sig för diverse uppdrag som klassråd, skolråd och andra uppdrag. Det räcker alldeles utmärkt med alla andra saker man ska göra, resten av tiden vill jag bestämma över själv.
På stickfronten är det snart dags att lägga in foto på den lurviga koftan, kuddöverdraget med flätstickning är nästan klart, men fy vilket trist garn. Det är riktigt läbbigt det gamla "Soft" från sjuntorps och fastnar ihop med sig själv så det är nästan omöjligt att repa upp...men kudden blir rätt mjuk. Ytterligare ett projekt är påbörjat och det ska bli en kofta till nyaste kusinen...av ett naturfärgat restgarn. Flitens låga brinner alltså.

Inga kommentarer: